dimarts, 8 de març de 2016

Presentació de XERR@MPA'S i primera xerrada

Les associacions de pares i mares de tots els centres educatius de primària i secundària de Valls, s’han constituït en una comissió amb el suport i participació de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament, sota el nom "Xerr@mpa's". 

Aquesta comissió de treball, serà el marc per organitzar activitats conjuntes i un nou espai de participació des d’on impulsar nous projectes en matèria educativa pel conjunt de la ciutat.

Presentem la primera activitat, un cicle de xerrades que s’inicien el proper 14 de març, a les 18 hores, a l’Escola Enxaneta, sota el títol “Vull que el meu fill llegeixi, ja!” a càrrec d’en Cels Galofré, logopeda del CREDA de Tarragona i Terres de l’Ebre. Per tal de facilitar l’assistència a pares i mares, hi haurà un servei de monitoratge per a tots els nens i nenes, prèvia inscripció al mail: informacio@ampaenxeneta.org 

Aquest cicle de xerrades seran rotatoris a tots els centres, i estan obertes a tota la comunitat educativa de Valls: pares, mares, tutors, mestres, ...Us animem a que hi assistiu!

Periòdicament us anirem informant de les noves xerrades i novetats de “Xerr@mpa’s


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.