L'AMPA

Què és l’AMPA?

L’AMPA, Associació de Mares i Pares d’Alumnes, és una associació sense ànim de lucre i amb total independència, que es regeix per uns Estatuts i Reglaments Interns.

Està integrada per tots els pares, mares i tutors legals dels alumnes del centre i que estàn al corrent de pagament de la quota de soci, i representada per una Junta escollida en l’Assemblea General Anual, entre els pares i mares que es presenten voluntàriament per tal de coordinar i gestionar les funcions de la mateixa.

La seva finalitat és representar als pares i mares davant la direcció i el professorat del centre, dels òrgans municipals i forma part del Consell Escolar, en benefici de l’educació dels nostres fills, col·laborant i aportant les propostes dels socis.


Què fa l’AMPA? 

Fomentar la cooperació i la implicació dels pares i mares de l’alumnat del centre en tots els assumptes en els que tenim competència.

Col·laborar amb el centre en determinades activitats i organitzar-ne d’altres.
Donar atenció als pares i mares que vinguin a nosaltres.
Representar a les famílies en els Consells Escolars.

L’AMPA organitza activitats pels alumnes del centre, complementàries a la formació lectiva, per fer-los sentir que l’escola pot ser un espai més seu, de formació, relació, creixement i d’esbarjo. A més des de l’AMPA volem ajudar als pares i tutors en el repte d’EDUCAR, organitzant xerrades per entendre els nostres fills, donant-nos eines, de com els influeix la societat que ens envolta i com els podem guiar.


L’AMPA i les seves necessitats

La canalització d’opinions i suggerències vers nosaltres i al centre, assessorament als pares, la proposició d’activitats, i un llarg etc... són els àmbits d’actuació que ofereix l’AMPA, i que van a afectar a l’educació i formació dels nostres fills i filles.

Els membres de la Junta oferim de forma voluntària i sense cap ànim de lucre, el nostre temps i esforç per a tirar endavant aquestes iniciatives. És per aquest motiu que us volem animar a formar part o bé de la Junta o bé com a pares/mares voluntaris en les nostres activitats. Només heu d’omplir el formulari que trobareu aquí.


Com puc fer-me Soci?

L’AMPA es financia gràcies a les quotes de les famílies associades. En l’Assamblea General Ordinària, es fa balanç de les activitats organitzades i com s’han distribuït els recursos generats amb aquestes quotes.

D’aquí la importància de que totes les famílies estiguin associades a l’AMPA, això ens dóna més marge per poder oferir les activitats que ja estàn afiançades al centre i de buscar-ne de noves.

Si estàs interessat en fer-te soci, només has d’omplir aquest formulari i portar-ho a secretaria.

Són 16 € trimestrals per família. La teva col·laboració és important per seguir endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.