dimarts, 28 de març del 2017

La Bicicletada (Resum i Imatges)

Un any més s'ha celebrat la festa de la bicicleta i podem dir que cada any s'ha anat consolidant una mica més i que no entendríem les dates d'entre març i abril sense aquesta data fixada al calendari. Aquest any tot i tenint en compte els diferents actes que s'han realitzat a la ciutat com la caminada popular i, la celebració del 50è aniversari de l'agermanament amb Andorra podem dir que ha estat un èxit de participació. Al voltant de les 300 persones, han estat inscrites a la festa.

Els més joves s'ho passen d'allò més bé, tant en els moments previs com durant i després del recorregut. Durant el recorregut es creuen que és una cursa però no ho és... sempre volen arribar els primers, és l'esperit competitiu que porten dins.

Un cop tornats d'Alió i cal remarcar que sense cap incident, tothom es mereix un petit refrigeri per recuperar les forces i per què a continuació procedeir a fer el sorteig.

Durant el sorteig als voltants de la taula de premis s'omple de mans innocents que volen treure el número guanyador!!! El 124, 1, 2, 4 Meeeeuu!!! Exclama una família... I així fins a finalitzar el sorteig.

També cal destacar l'assistència de la Policia Local donant cobertura durant el trànsit rodat de vehicles tant en l'anada com la tornada i a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls durant tot el recorregut.

Moltes gràcies a tots, i ens tornem a trobar d'aquí a ben poc... Pròxima parada Festes Col·legials!


Instants previs a la sortida. Nervis i expectació per sortir el primer... Que no és cap cursaaaa!!!


Mentres els grans estan fent el recorregut els petits ens ho passem d'allò més bé donant voltes pel pati.


 Arribada, n'hi ha que fan cara de cansats!

       Ara el sorteig, quins nervis. Em tocarà a mi?

Fotografia de família


















              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.